Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vergroot je franchise expertise: exclusieve CAVAVIN training bij Chateau de Roquemont

03 augustus 2023

We zijn enthousiast om jou een unieke kans aan te bieden als onderdeel van jouw reis om een gewaardeerde CAVAVIN-franchisenemer te worden.

Onze missie is om je te voorzien van uitgebreide kennis en vaardigheden, en daarom zijn we verheugd om ons toegewijde trainingsprogramma te introduceren, tegen het adembenemende decor van Chateau de Roquemont, met uitzicht op onze wijngaard en het stadje Saint Emilion.

Verscholen in deze prachtige regio, met uitzicht op weelderige wijngaarden en pittoreske landschappen, biedt Chateau de Roquemont het toneel voor jouw trainingservaring. Dit is niet zomaar een reeks lessen; het is een boeiende reis die is ontworpen om je een diepgaand begrip te geven van de opmerkelijke producten van CAVAVIN, de wereld van de wijngaarden en het toegewijde werk van de bekwame wijnbouwers die bijdragen aan ons succes.

Voor onze gewaardeerde internationale deelnemers vormt taal geen belemmering voor jouw leerervaring. We zijn verheugd om deze training in het Engels aan te bieden, zodat alle deelnemers volledig kunnen deelnemen en profiteren, ongeacht hun moedertaal.

Ons trainingsprogramma gaat verder dan theorie; het is ontworpen om je het vertrouwen te geven om CAVAVIN’s rijke wijnexpertise te vertegenwoordigen en te promoten. We zijn toegewijd aan het bieden van praktische tools, inzichtelijke perspectieven en doorlopende ondersteuning, wanneer je begint aan een nieuwe ondernemersreis om een CAVAVIN-franchisenemer te worden.

Terwijl je deze spannende onderneming aangaat, begeleid door ervaren professionals en ondergedompeld in de ambiance van Chateau de Roquemont, onthoud dat je niet alleen kennis opdoet – je wordt een integraal onderdeel van de CAVAVIN-familie. Bereid je voor om geïnspireerd te worden, verrijkt te worden en uitgerust te worden met de tools om een onderscheiden CAVAVIN-franchisenemer te worden.

Ontvang gratis meer informatie over CAVAVIN

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

CAVAVIN

×