Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verhage opent eerste vestiging in Brabant

20 december 2021
Dinsdag 14 december jl. heeft Verhage de deuren geopend van de eerste vestiging in provincie Noord-Brabant. De 43e vestiging van de franchiseformule bevindt zich in de wijkwinkelcentrum Heksenwiel te Breda.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemers Vincent en Natascha Moolenaar. “Na bijna 20 jaar aan het roer te hebben gestaan bij de Rotterdamse Verhage vestiging in de wijk Zevenkamp, gaat een langgekoesterde wens in vervulling met de zakelijke verhuizing naar thuisprovincie Noord-Brabant. We staan te glunderen van geluk. We hebben de laatste maanden met het Verhage bouwteam ontzettend hard moeten werken, maar we zijn zo ongelofelijk trots op het eindresultaat. Helaas hebben we nog te kampen met coronamaatregelen, maar gelukkig blijven we wel gewoon open voor afhalen en bezorgen. We hebben er ontzettend veel zin in”, aldus Vincent.

“Het doet me goed dat we ook in deze roerige tijden zulke mooie stappen kunnen zetten met de organisatie”, aldus Wesley Fok, directeur van de Verhage Groep. “De nieuwe vestiging in Breda is een prachtige aanvulling op onze formule en ligt helemaal in lijn met de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt van cafetaria naar allround eetgelegenheid. Ik ben ervan overtuigd dat we de mensen in Haagse Beemden positief gaan verrassen.”

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. De organisatie is in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen die bestaat uit 43 restaurants.

×