Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verhage Volgerlanden weer open!

Na zo’n drie maanden van slopen, (her-)bouwen en doorwerken tot laat in de avonduren zijn de deuren van de Verhage-vestiging aan de Sophiapromenade vanaf donderdag 28 maart weer geopend voor haar gasten. Het vernieuwde Verhage Volgerlanden is nu de plek in winkelcentrum Hoog-Ambacht waar bezoekers kunnen genieten van de oude vertrouwde Verhage-kwaliteit, maar dan in een huiselijke setting met modern interieur, die ruim twee keer zo groot is als voorheen. Het nabijgelegen pand van de oude Blokker is namelijk betrokken bij Verhage en hierdoor zijn er wel 70 zitplaatsen verdeeld over meer dan 250 vierkante meter.

Franchisenemer Miranda de Held, die al twintig jaar actief is binnen de Verhage familie en inmiddels alweer twee jaar de trotse eigenaresse van Verhage Volgerlanden, kan niet wachten om alle gasten het vernieuwde restaurant te laten zien; ‘Toen ik in 2004 begon bij Verhage Putsebocht was Verhage slechts een snackbar, maar nu is het zoveel meer dan dat! Bij ons gaat het verder dan het gebruikelijke snack-assortiment. Denk aan een breed scala aan verse sandwiches, smakelijke tosti’s, verfrissende salades en zelfs authentiek Italiaans schepijs, allemaal te combineren met een heerlijke kop koffie en gebak van Dudok. Hier beleef je een complete eetervaring in een gezellige, huiselijke sfeer, en dat gewoon bij jou om de hoek! Het hele team kijkt uit naar de reacties van gasten.’

Al ruim 14 jaar, sinds de opening van Winkelcentrum Hoog Ambacht, kan heel Hendrik Ido Ambacht genieten van Verhage. Later, in 2017, werd een tweede Ambachtse vestiging geopend aan het Louwersplein.

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 55 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 44 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

 

Wil je ook ondernemer worden bij Verhage? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Verhage

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Verhage

×