Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verhage winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2024

De vakjury kwam tot de conclusie dat Verhage de winnaar is, na een uitgebreid overleg en de excellente score behaald in de 7 hoofdpunten. Het was ook dit jaar een close call.

Hans Jonker, mede eigenaar Verhage: ‘Het winnen van de NFV Franchise Trofee voelt op dit moment nog onwerkelijk. Ik voelde het niet aankomen, maar ben natuurlijk verschrikkelijk trots. Als franchisegever sla je jezelf niet vaak op de borst, nu mag dat wel een keer. Het is wel een eer, als je ziet hoe serieus deze uitverkiezing wordt aangepakt. Er wordt echt heel goed gekeken naar wat je doet. Het succes zal snel worden gedeeld met alle franchisenemers van Verhage Horeca Groep”.

De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. De Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. Leden van de vereniging kunnen franchiseketens nomineren. Een vakjury beslist aan de hand van de ontvangen documentatie en een presentatie gevolgd door vragen. De drie genomineerden dit jaar waren AMI kappers, Doppio Espresso en Verhage.

Uit het juryrapport:

De jury is van mening dat de winnaar zich op voortreffelijke eigen wijze een plaats heeft veroverd in zijn markt.

Verhage heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waarbij intensief wordt samengewerkt met de ondernemers. Om relevant te blijven voor de gast en een toekomstbestendige franchiseformule te garanderen, kiest Verhage voor een hard franchiseformule die franchisenemers de mogelijkheid biedt om lokaal sterk te zijn. De franchisenemers van Verhage zijn mondig, en door goed naar elkaar te luisteren, wordt er structureel sterk samengewerkt. Zo lukt het om met elkaar de transitie te maken van cafetaria naar “allround eetgelegeheid”.

De jury waardeert de complete en open presentatie van Verhage, waarin zowel successen als uitdagingen aan bod kwamen. De franchisegever toont aan dat samenwerking in deze franchiseformule leidt tot uitstekende prestaties. De duidelijke visie op zowel de ontwikkeling van de formule als van de ondernemers, de gedegen financiële situatie, en de aanpassingen aan klantwensen maken Verhage tot een zeer gewaardeerde franchiseformule

De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.

De jury bestaat uit:

· Pim Dirckx – SPAR, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2023

· Joost van der Meer – Supergarant Verzekeringen

· Joost Bos – Koelewijn & Partners

· Theodoor Ludwig – Ludwig & Van Dam

· Robert Vonk – Flynth Accountants & Adviseurs

Ontvang gratis meer informatie over Verhage

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Verhage

×