Vernieuwde GroenRijk heropend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op donderdag 23 maart jl. werd GroenRijk Timmerman in Den Ham feestelijk heropend. De vestiging is compleet vernieuwd. Zo heeft de winkel 400 vierkante meter extra winkelruimte gekregen en is de winkel ingericht volgens de vernieuwde huisstijl. De nieuwe huisstijl biedt meer aandacht voor kleur en sfeer. Door de uitbreiding van de winkel is er meer ruimte gekomen voor een groter assortiment, eigenaren Janneke en Bert zijn trots op hun nieuwe winkel: “Wij hebben nu meer ruimte om onze klant van het beste groenadvies te kunnen voorzien. We zijn klaar voor de lente!”

GroenRijk is een moderne full-service tuincentrum franchiseformule van, voor en door ondernemers. De ambitie is om de hedendaagse consument steeds meer belang hecht aan de natuur en dat daarmee ‘groen’ een onmisbaar ingrediënt vormt voor leven, wonen, werken en genieten. De hedendaagse klant is op zoek naar beleving en gemak, dit alles met respect voor mens en natuur.

GroenRijk is op zoek naar enthousiaste ondernemers. Bent u geïnteresseerd in GroenRijk? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website