Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Horecava 2020: Welke formules zijn er allemaal aanwezig?

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. 4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. De vakbeurs begint op maandag 13 januari en eindigt op donderdag 16 januari.

Aanwezige franchiseformules

Anne&Max
Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor een vers en gezond, ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.

Leonidas
Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 100 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons worden in Brussel gemaakt en door meer dan 1.400 winkels in de wereld verkocht.

Nedflex
Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Nedflex ontzorgt uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van omzet. Een groot deel van alle vacatures wordt ingevuld door uitzend- en payrollkrachten. Binnen deze branche is Nedflex één van de snelst groeiende en meest vernieuwende spelers.

Aanwezige toeleveranciers

Belcentrale
Belcentrale is dé vertrouwde MKB-leverancier voor alle niet-bedrijfsspecifieke telecom- en IT-diensten. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware.

Lekkerland
Lekkerland is een totaalleverancier voor de food, horeca en convenience sector met een breed palet aan ondersteunende dienstverlening. Lekkerland beschikt over veel know how en levert maatwerk. Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. De groothandelaar biest innovatieve Retail oplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in vier Europese landen.

×