Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vestiging Eemsdelta uitgeroepen tot ‘GroenRijker van het jaar’

Groenrijker van het jaar 2020 vestiging Raalte
De GroenRijk vestiging in Eemsdelta is uitgeroepen tot ‘Beste GroenRijker’ van het jaar. De vestiging zou een hoge omzetgroei hebben gerealiseerd, trouw aan voorkeursleveranciers en loyaliteit aan de formule hebben laten zien.
Liefde voor het vak

Emma en André zijn de eigenaren van de vestiging in Eemsdelta. De formulemanager van GroenRijk, Paula Kruit, is lovend over de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 bewezen betrokken ondernemers te zijn. Samen met hun team streven zij continu naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid.”

GroenRijk Raalte ‘Beste verkoopteam van 2020’

Ook de vestiging in Raalte heeft een prijs ontvangen. Hun team is uitgeroepen tot ‘Beste verkoopteam van 2020’. Het is niet de eerste keer dat het team heeft gewonnen. Zij zijn afgelopen jaar twee keer als winnaar uit de storecheck van Royal Flora Holland gekomen. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen. Het team probeert de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn”, aldus Kruit.

×