Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela breidt uit met drie nieuwe franchisenemers

28 september 2021
ViaViela heeft op dit moment ruim 55 vestigingen verspreid over heel Nederland. Om deze continuïteit verder te kunnen realiseren, is het bedrijf druk bezig met het vinden van nieuwe franchisenemers. Door deze inzet van ViaViela zijn er inmiddels drie nieuwe franchisenemers in de regio’s Assen, Den Haag en Heerlen.

Een vestiging van ViaViela bestaat uit zo’n 50 tot 200 gastouders. Deze gastouders kunnen samen 100 tot 800 kinderen opvangen. De franchisenemer speelt hierbij de rol als tussenpersoon tussen de opvangrelaties. Het is van belang dat alles goed loopt. Hierbij wordt er dus ook zorgvuldig geselecteerd op daadkracht, communicatieve vaardigheden en deskundigheid van de potentiële franchisenemer. Het is verder ook belangrijk dat het klikt tussen de franchisenemer en franchisegever. Iedereen heeft een eigen reden om voor ViaViela te kiezen, net als Miranda, Annika en Suzanne.

Miranda wilde een toonaangevende partijwhite

“Vanuit het werkveld kende ik ViaViela al. Ik wil mijzelf verbinden aan een organisatie die op alle vlakken kwaliteit levert, een toonaangevende partij in de branche is en tevens een organisatie is waar mensen met positieve zin hun werk doen. Ik denk dat ik dit bij ViaViela gevonden heb”, aldus Miranda. Hiervoor werkte Miranda in verschillende managementfuncties binnen de kinderopvang.

Suzanne zocht afwisseling in haar werk

“Op pad gaan, veel mensen spreken, bijdragen aan het welzijn van kinderen en ondertussen alle ballen hoog houden: deze functie biedt mij de afwisseling die ik zoek. Verder vind ik het fijn om collega’s te hebben en ondertussen ook mijn eigen ding te kunnen doen”, aldus Suzanne. Suzanne had al vijf jaar geleden interesse in het franchiseondernemer worden van ViaViela. Nu de regio vrij is greep ze haar kans om deel te nemen als franchiseondernemer.

Annika wilde ondernemen, maar niet alleen

“Ik wilde ondernemen, maar niet alleen. ViaViela zorgt voor een goede backoffice, de juiste systemen en ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de gastouderopvang. Hierdoor kan ik mij volledig richten op de begeleiding en ontwikkeling van de gastouders en de bemiddeling tussen vraagouders en gastouders”, aldus Annika.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over ViaViela![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×