Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela breidt uit met overnames

15 februari 2021
ViaViela heeft stappen ondernomen om haar positie in de markt te verstevigen. De dienstverlener in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang heeft de activiteiten van drie gastouderbureaus en een in Nanny opvang gespecialiseerd gastouderbureau overgenomen. Dit te midden van een verhuizing, want het hoofdkantoor is begin februari verhuisd van Lieshout naar Best.

ViaViela heeft samen met haar lokale franchisenemers de afgelopen maanden haar uitbreidings- en groeiplannen verder gerealiseerd. Zo gaan gastouders en ouders van gastouderbureaus uit Rijssen, Eindhoven en Zuid-Limburg sinds kort verder onder de ViaViela-vlag. Met de overname van de activiteiten van een gespecialiseerd nanny-bureau uit de regio Den Bosch, zet ViaViela een stap in de uitbreiding van haar activiteiten op het gebied van nanny-opvang.

ViaViela voorziet meer overnames

“Aansluiten bij ViaViela levert beide partijen iets op. Voor ons is het de manier om onze positie lokaal en landelijk verder te verstevigen. Kinderen, ouders en gastouders voelen zich goed bij de combinatie van onze persoonlijke aandacht en zorg door onze lokale gezichten. Ook het in eigen beheer ontwikkelde IT platform en de opleidingsfaciliteiten die wij hen bieden worden gewaardeerd. Ik zie een verdere toename van het aantal mogelijke overnames in deze sector. Dit komt door de aanwezige regeldruk, de noodzaak voor schaalvergroting en het kunnen aanbieden van een totaal pakket aan diensten”, aldus Hubèr Agterberg, eigenaar ViaViela.

“Wij zijn blijvend in gesprek met verschillende partijen die zich willen aansluiten. Wij verwachten voor dit jaar dan ook een verdere groei van ons netwerk. Ook de branche in zijn geheel is nog niet uitgegroeid. Binnen die groeiende behoefte aan kinderopvang zien we de tendens dat ouders vaker kiezen voor kleinschalige, duurzame kinderopvang op maat. Precies dat vind je bij een gastouder of nanny.”

Verhuizing hoofdkantoor

Na 16 jaar in Lieshout te zijn gehuisvest, heeft ViaViela haar hoofdkantoor begin februari verhuisd naar het voormalige Batadorp in Best C’Park Bata. “Deze voor ViaViela nieuwe locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer beter bereikbaar. Het pand heeft de karakteristieke uitstraling die ViaViela gewend is: gebouw 31 op het Batapark heeft namelijk een rijksmonumentale status. Het monumentale pand is voorzien van alle moderne faciliteiten met ruimte voor eventuele uitbreiding in de toekomst”, aldus de eigenaar van ViaViela.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over ViaViela![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×