Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela introduceert educatiepakket Gezonde voeding

Franchiseformule ViaViela heeft een nieuwe module geïntroduceerd. Gastouders kunnen nu de module ‘Gezonde voeding’ volgen. ViaViela richt zich op het stimuleren van een gezonde leefstijl onder kinderen. Via het programma ‘Gezonde Gastouderopvang’ kunnen de gastouders de module volgen.
Gastouder als gezond voorbeeld

Gastouders spelen een rol in de gezonde opvoeding. Gastouders die binnen hun opvang gezond eten aanbieden werken mee aan een gezonde basis voor de kinderen. Ook voor de gastouders is een gezonde leefstijl belangrijk. In de nieuwe module leren zij over voedingspatronen en gezonde voeding voor zowel kind als volwassenen. De module bestaat o.a. uit verschillende cursussen en is gratis te volgen voor gastouders.

Gezond voedingsbeleid

Met de module ‘Gezonde voeding’ wil ViaViela gastouders inspireren hun eigen voedingsbeleid gezonder te maken. “Veel van onze gastouders zullen de adviezen en richtlijnen uit deze module herkennen en toepassen. Tegelijkertijd weten we uit onze gesprekken met gastouders, dat ze hun gezonde gewoontes op de opvang niet altijd vertalen naar een vast voedingsbeleid. Terwijl dit juist helpt in de communicatie over gezonde voeding. Zo weten ouders dat hun gastouder bewust bezig is met gezonde voeding en zijn bijvoorbeeld de huisregels rond traktaties duidelijker”, aldus Directeur Hubèr Agterberg.

Ondernemen bij ViaViela

ViaViela is op zoek naar ondernemers die graag een eigen vestiging willen beginnen. Ben jij enthousiast geworden of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan gratis onderstaand formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over ViaViela![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×