Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela wil uitbreiden door franchise

ViaViela, de grootste speler in de branche ‘gastouderopvang’, heeft groeiplannen. De formule wil haar franchisenetwerk in de aankomende jaren uitbreiden met tenminste tien nieuwe franchisenemers. Om dit doel te behalen heeft ViaViela een recruiter aan het team toegevoegd. Zij gaat op zoek naar potentiële franchisenemers.

Ondanks de coronacrisis is de vraag naar gastouderopvang niet geremd. Gastouderopvang begint een steeds populairdere rol te spelen bij ouders. Door de flexibele en kleinschalige opvang krijgen de kinderen meer rust en persoonlijke aandacht. Ook natuur, een gezonde leefstijl en kinderontwikkeling spelen een belangrijke rol. De ouders en gastouders ontmoeten elkaar op de website van ViaViela. Hierna bemiddelt de lokale franchisenemer tussen beide partijen waarbij ondersteuning wordt geboden. Er zijn momenteel ruim vijftig franchisenemers aangesloten bij de formule. ViaViela zou het aantal franchisenemers het liefst uitbreiden met ongeveer 20% in 2021.

Op zoek naar de juiste ondernemers

De aangenomen recruiter is Daniëlle van den Boom. Zij weet hoe de beoogde franchisenemers er uit zien. “Franchisenemers bij ViaViela zijn bruisende persoonlijkheden met een passie voor het maken van de juiste match. Ze zijn communicatief vaardig, daadkrachtig en deskundig; namens ViaViela dragen zij tenslotte de verantwoordelijkheid voor het welzijn van een grote groep kinderen. Onze franchisenemers komen vaak niet uit de kinderopvang. Maar uit andere branches waarin bemiddeling centraal staat, zoals de uitzendbranche. De benodigde kennis op het gebied van gastouderopvang brengen wij hen bij tijdens een uitgebreid inwerktraject”, aldus Daniëlle.

Ondernemen?

Op dit moment biedt ViaViela franchisemogelijkheden in zo’n zestien regio’s in Nederland. Herken jij jezelf in het bovengenoemde profiel of wil je meer weten over ondernemen met ViaViela? Vul dan gratis het onderstaande formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over ViaViela![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×