Video: Hoe gaat Wandsysteemspecialist Wandman te werk?

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Wandman franchise biedt een innovatief wandsysteem geschikt voor standbouw, evenementen en tijdelijke interieurs. In de video is te zien hoe de wandsysteemspecialist te werk gaat.

De formule

Wandman biedt een franchiseformule aan franchisenemers waarmee ze een boven modaal inkomen mogen verwachten. Het uit België afkomstige concept is modulair, duurzaam, ecologisch en betaalbaar. Het kan worden ingezet voor bijvoorbeeld beurzen, maar ook kleedcabines in huurpanden (fashion retail), scheidingswanden voor kantoren, pop-up stores en scheidingswanden in winkels. De wanden kunnen gekocht of gehuurd worden, zijn personaliseerbaar, hebben verlichting en kunnen in tal van manieren opgebouwd worden.

De voordelen voor organisatoren en bedrijven

Beursorganisatoren en bedrijven kunnen bij Wandman standen op maat huren en kopen voor hun beurs of event. Wandman biedt u een full-service ‘standaard’ standenbouwpakket. In een mum van tijd wordt een ruimte omgebouwd tot een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor zowel standhouders als bezoekers. Wandman denkt graag met de klant mee om er samen een uniek event van te maken.

Wil jij ondernemer worden bij Wandman? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.