Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zes nieuwe fit20 studio’s openen begin januari 2018

02 januari 2018
De Nederlandse franchiseformule fit20 groeit hard door. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Met deze 6 vestigingen in Sneek, Heemstede, Velp, Medemblik en Brussel en Leeds in het buitenland starten we 2018 goed. Er zijn dan 120 locaties open en voor februari staan de volgende locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 190 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in andere landen.”

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat.”

fit20 is gebaseerd op High Intensity Training (HIT), dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten  ontwikkeld werd en gevalideerd is door verschillende wetenschappelijke studies.

×