Vierde Jumbo Foodmarkt in Tilburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jumbo foodmarkt tilburg

Bron foto: Brabants Dagblad

Jumbo heeft een overeenkomst gesloten met Consortium Stappegoor om een Jumbo Foodmarkt te openen op het Stappegoorterrein in Tilburg. Dit meldde het Brabants Dagblad. Het consortium wil eind kalanderjaar beginnen met de bouw. Naar verwachting zal Foodmarkt de deuren openen in 2018.

De Foodmarkt van Jumbo is een concept waar op de belevenis van de klant wordt gefocust met onder andere de aanwezigheid van koks en specialisten op het gebied van eten. Het concept focust zich op de kernwoorden; lekker, gezond en goedkoop. Op dit moment heeft de franchiseformule al Foodmarkt-vestigingen in Amsterdam, Breda en Veghel. De supermarktformule heeft het plan om ook een foodmarkt in Groningen en twee in Utrecht te openen.

Volgens het Brabants Dagblad is niet iedereen verheugd over de komst van de foodmarkt. De middenstand, regiogemeenten en de provincie denken dat de megasuper ten koste gaat van aantal buurtsupermarkten. Zelf wil de woordvoerder van  Jumbo niet ingaan of het ook gevolgen heeft voor de huidige zeven Jumbo-supermarkten in Tilburg.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.