Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vijf nieuwe vestigingen voor fit20

30 augustus 2017
Franchiseformule fit20, de formule die zich richt op mensen die weinig tijd of weinig zin hebben om te sporten, zet groei door. De fitnessketen opent september a.s. vijf nieuwe vestigingen in Nederland.

Franchisegever Walter Vendel over de openingen: “Met de 5 vestigingen in Alphen aan de Rijn, Bergen op Zoom, Hendrik Ido Ambacht, Wassenaar en Brussel groeien we in 2017 goed door. Er zijn dan 108 locaties open en voor oktober staan de volgende locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 130 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in Engeland, België en de US.”

Voor mensen met een drukke agenda is het fit20 concept in het leven geroepen. In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten. Een individueel programma onder leiding van een personal trainer dat biedt fit20.

Over fit20

In de jaren zeventig werd het High Intensity Training (HIT) in de Verenigde Staten ontwikkeld, dit werd gevalideerd door verschillende wetenschappelijke studies. Fit20 is hierop gebaseerd. Iedere fit20 studio is voorzien van, een trainingsruimte en een personal trainer met een opleiding in de fit20 methode.Tevens geven de personal trainers advies op het gebied van voeding en lifestyle.

Ook uw eigen fit20 studio openen? Klik hier voor meer  informatie.