Vijfde New York Pizza vestiging voor Ruud de Vries

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Ruud de Vries opende onlangs de deuren van de New York Pizza in Wormerveer. De Vries is ooit begonnen als pizzabezorger en werkte zich op tot manager. Nu heeft de franchisenemer alweer zijn vijfde vestiging geopend.

“Ik zit inmiddels al 21 jaar in het vak. Je kan wel stellen dat pizza’s bakken echt mijn passie is’’, aldus de Vries. De franchisenemer is tevreden over de samenwerking met New York Pizza. “Het contact met de franchisegever verloopt soepel. Dankzij de formule kan ik doen waar ik goed in ben. Nog een vestiging openen was dan ook een logische stap.’’ De Vries is ook lid van de marketing commissie van New York Pizza. “We komen een aantal keer per jaar bij elkaar om de jaarplannen door te spreken en te overleggen wat er gebeurd op landelijk niveau”, aldus de Vries. Dit soort momenten gebruikt de franchisenemer ook om inspiratie op te doen. “Sommige acties die collega’s hebben ingezet zijn ook geschikt voor mijn vestigingen.”

Naast het deelnemen aan de marketing commissie vindt de Vries het ook prettig dat hij bij New York Pizza vrijheid krijgt om te ondernemen. “Je kan op het gebied van marketing je eigen weg inslaan, natuurlijk zijn er landelijke acties, maar als je bijvoorbeeld de lokale voetbalclub wil sponsoren kan dat.’’ De tip die de Vries wil meegeven aan beginnende franchisenemers is: “Wissel ervaringen uit met andere franchisenemers. Begeef je niet op onbekend terrein”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website