Vijfde vestiging Délifrance volgens het vernieuwde concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

delifrance2

Op Koningsdag werd de opening van een nieuwe Délifrance vestiging gevierd. Het nieuwe restaurant ligt gelegen aan het Bijlmerplein, dichtbij de Amsterdam Arena en beschikt over een buitenterras. Dit is al de vijfde vestiging volgens het vernieuwde concept die eind 2015 werd geïntroduceerd door de broodjesformule. In het vernieuwde concept wordt er meer nadruk gelegd op Franse sferen en de kernidentiteit van de franchiseformule; vers gebakken brood.

“Dit restaurant staat bij uitstek op een locatie voor de zakelijke gast, vanwege de vele kantoren rondom Amsterdamse Poort. Voor de haastige gast is er een ruim Grab & Go assortiment, waar vers bereide broodjes, zoete en hartige producten al voor je klaarliggen. Zo hebben wij voor iedere gast wat wils”, aldus franchisenemers Ash Hussain en Lisa Huijer.

Naast een uitgebreid broodjesassortiment is er ook mogelijk om een warme maaltijd te kiezen, waaronder de Déliburger en een satéschotel met frites. Ook is er een nieuw retail assortiment geïntroduceerd. Klanten kunnen hier koffie en thee kopen en thuis de kwaliteit van Délifrance ervaren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.