Vital 4 Skool kiest ondernemer van het jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Vital 4 Skool heeft op maandag 29 mei jl. Gerard Verhoef uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Ondernemer Wilco de Waal mocht de prijs voor gezondste schoolkantine in ontvangst nemen.

Ondernemer van het jaar

“Gerard heeft inmiddels 11 locaties waar hij een Vital 4 Skool kantine runt en wordt erg gewaardeerd door de schoolleiders. Samen met zijn echtgenote Marion haalde hij de Zilveren Schoolkantine Schalen binnen (beloning van het Voedingscentrum dat je voldoet aan de Richtlijnen Gezonde Schoolkantines. -red.) voor al zijn schoollocaties. Het echtpaar scoort samen met hun medewerkers tevens hoog op de hygiëne en service ladder.”, vertelt het juryrapport. Verhoef zegt te genieten van het werken in een dynamische schoolomgeving en dat hij met plezier naar werk gaat.

Gezondste schoolkantine

Wilco de Waal en zijn vrouw Lisette wonnen de award voor de gezondste schoolkantine. Het ondernemerskoppel heeft dit schooljaar 3 Gouden Schoolkantine Schalen van het Voedingscentrum in ontvangst mogen nemen voor de kantines in Het Amsterdams Lyceum, Barlaeus Gymnasium en het Bertrand Russel College. Het Voedingscentrum reikt alleen een Gouden Schoolkantine Schaal uit aan met scholen met het gezondste aanbod en een super gezonde uitstraling.

Ook uw eigen Vital 4 Skool vestiging openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.