Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vital4Skool gaat samenwerking aan met BM Security

Franchiseformule Vital 4 Skool is onlangs een samenwerking aangegaan met beveiliger BM Security. Vital4Skool heeft BM Security geselecteerd als leverancier en installatie van de camera’s met het online software systeem van Cameramanager. Dit geeft ondernemers de mogelijkheid te allen tijde op hun mobiele telefoon in te loggen op de camera’s wanneer zij een melding krijgen. Op die manier kunnen zij zien of er iets aan de hand is.

BM Security is daarin voor ons een betrouwbare partner met goede service zodat onze ondernemers goed geadviseerd worden en hun vestigingen goed beveiligd worden d.m.v. camera’s.”, aldus Mariëlle van Bostelen, franchise proces manager van FHC-Formulebeheer.

FHC Formulebeheer zal in het kader hiervan ook de Dag van de Veiligheid organiseren. Op deze dag wordt een training Overal Preventie gegeven aan de aangesloten ondernemers. BM Security zal deze dag ook een demonstratie geven van de camerabeveiliging. Deze training vindt plaats op maandag 5 oktober, in de week van de Veiligheid.