Vital4Skool opent kantine op Het Amsterdams Lyceum

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Onlangs heeft franchiseformule Vital 4 Skool een nieuwe schoolkantine geopend op Het Amsterdams Lyceum. “De opening van de nieuwste Vital 4 Skool schoolkantine op Het Amsterdams Lyceum is een schitterende aanwinst voor onze formule”, aldus Operationeel Manager Michel Rietman.

De directie van Vital 4 Skool wil meer scholen met een gezond voedingsaanbod in de kantine. Rietman ligt toe: “We merken dat er steeds meer scholen zijn die de gezonde Vital 4 Skool schoolkantine gebruiken om de verblijfsduur van leerlingen te verlengen op school. Het aantal aanvragen voor een gesprek is explosief gestegen. We werken met een team van specialisten om scholen te helpen bij het gezonder maken van het aanbod. Elke dag bieden onze gastgerichte cateringmedewerkers leerlingen en docenten een assortiment met verse en lekkere producten aan.”

Het Amsterdams Lyceum heeft een geheel nieuwe schoolkantine gerealiseerd met veel aandacht voor klimaat, sfeer en gezelligheid. Volgens Rietman zorgt deze totale beleving in deze schoolkantine ervoor dat leerlingen zich thuis voelen en graag in de schoolkantine blijven eten. “De omzet in de Vital 4 Skool locatie overtreft dan ook alle verwachtingen en bewijst maar weer dat een gezonde schoolkantine ook financieel gezond te exploiteren is.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.