Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vitaminstore en Vivonline gaan samenwerking aan

Vitaminstore en gezondheidsplatform Vivonline van Vivian Reijs gaan een samenwerking aan. Vitaminstore heeft inmiddels 27 vestigingen in Nederland. Het doel van deze samenwerking is om Nederlandse consumenten te stimuleren nog gezonder en vrolijker door het leven te gaan.

Managing director Alain Vermeulen van Vitaminstore Online laat in een reactie weten erg blij te zijn met de samenwerking. ‘’Door officieel met elkaar een partnership aan te gaan kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Vivian maakt al tijden ontzettende leuke informatieve video’s op haar website en vanaf heden worden deze ook gemaakt voor Vitaminstore. Daarnaast gaat Vivian in haar webshop ook meer producten verkopen, onder andere die van het hoogwaardige Vitaminstore Private label.’’

Een ander onderdeel van de samenwerking is dat het ‘viv loves it’ keurmerk bij Vitaminstore op een aantal producten komt te staan. Het keurmerk is van tv-presentatrice, gediplomeerd voedingscoach en hormoontrainer Vivian Reijs en staat op producten die haar persoonlijke voorkeur hebben. Laatste onderdeel van de deal is dat Vivian Reijs op de cover zal stralen van het lifestyle blad: Vitaminmagazine.

De samenwerking kwam niet uit de lucht vallen. Achter de schermen zijn de twee partijen al enige tijd samen betrokken bij het leveren van hoogwaardige gezondheidsproducten.