Vitaminstore mikt op expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

foto vitaminstore

Franchiseformule Vitaminstore wil eind 2017 uitbreiden naar 50 winkels. De modern healthspecialist beschikt momenteel over 31 winkels. Commercieel directeur Alain Vermeulen en oprichter Koert Otten zien kansen op het gebied van uitbreiding, beleving en omnichannel. Dit meldde RetailDetail onlangs.

“We zijn nu gevestigd in de grote steden, maar we zien kansen voor een winkel in steden als Groningen, Maastricht en Breda. In steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht Hoog Catharijne zien we mogelijkheden voor een tweede winkel”, aldus Vermeulen. De nieuw te openen winkels van Vitaminstore beschikken over een juicebar. In deze bar worden door medewerkers live verse juices en smoothies van vers fruit, groenten en superfoods bereid. “In bestaande winkels kijken we via relocatie naar mogelijkheden voor opening van een juicebar.”

Naast de juicebar gaat de formule zich ook meer op online verkoop en omnichannel richten. “Door middel van touchpoints gaan we productinformatie verstrekken en de klant advies geven. Ook gaan we vragen van klanten via chats beantwoorden. De klant wordt nog meer centraal gesteld”, aldus Vermeulen. Klanten kunnen vragen stellen via het interactieve schem dat als instore kiosk als pilot bij vier winkels is gestart. Via dit scherm kunnen ook producten worden besteld en kan ook productinformatie worden achterhaald.

Vitaminstore is nu al bijna tien jaar actief. De franchiseformule wil zich door middel van de juicebars en het persoonlijke advies meer richten op de beleving van de klant.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website