Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vitaminstore opent vestiging in Eindhoven

De moderne gezondheidsspecialist Vitaminstore opent haar 28e vestiging, te Eindhoven. Op 20, 21 en 22 februari aanstaande wordt de opening feestelijk gevierd. Naast voedingssupplementen, sportvoeding en natuurcosmetica, zijn er ook gezonde juices met bijvoorbeeld tarwegras, chiazaad of eiwitten verkrijgbaar.

Het assortiment van gezondheidsspecialist is onderverdeeld in vijf thema’s, namelijk: Health, Sports, Beauty en Food. Het bestaat uit voedingssupplementen, sportvoeding, natuurlijke cosmetica en de zogenoemde ‘superfoods’ van A-merken en het eigen merk van Vitaminstore. In het verlengde van de voedingsmiddelen biedt de formule ook slowjuicers, blenders en andere hardware aan. Daarnaast kan de consument terecht bij het personeel voor advies.

De basis van een aangenaam en vrolijk leven is volgens de franchiseformule een gezond lichaam. Onderdeel van het Vitaminstore concept is de juicebar Vitaminboost. De juicebar is voorzien van supplementen en superfoods, zoals chiazaad, guarana, bijenpollen en spirulina, die aan de juices en smoothies van verschillende soorten groente en fruit toegevoegd kunnen worden. Het zorgt ervoor dat het drankje verantwoord en gevuld is met al het goede uit de natuur: “every body happy”, aldus de Vitaminstore.