Vitaminstore verwelkomt nieuwe franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

foto vitaminstore

Franchiseformule Vitaminstore heeft een nieuwe franchisenemer mogen ontvangen, namelijk Jeroen Creemers. Sinds 7 juli is hij gestart als franchisenemer. Ruim een maand later gingen de deuren open van zijn vestiging in het centrum van Nijmegen.

Creemers was ruim 15 jaar werkzaam bij een van de grootste retailers van Nederland, waar hij werkzaam was als bedrijfsleider. Dit jaar heeft hij de stap genomen om zich aan te sluiten bij de Vitaminstore formule, waar mensen terecht kunnen voor voedingssupplementen, sportvoeding en cosmetica.  Als reden voor deze keuze geeft Creemers: “Ik wilde graag invloed uit kunnen oefenen op de bedrijfsvoering, maar toch binnen een bepaald kader. Ook vind ik het prettig dat ik kan meeliften op de herkenbaarheid van Vitaminstore en dat ik ondersteuning krijg bij o.a. de marketingactiviteiten”.

De ondernemer heeft bewust gekozen voor deze franchiseformule. “Het is mijn passie mensen te adviseren over gezondheid en een gezonde lifestyle. Ik vind het geweldig om mensen te inspireren en ze beter te laten voelen en zijn.”

De kennismakingsgesprekken met de franchisegever verliepen allemaal prima. “We hebben in de oriëntatiefase vooral gekeken of het klikte tussen ons, maar we kwamen er al snel achter dat we op één lijn zaten. Ik vind het erg prettig dat er echt naar mij geluisterd wordt. Ik heb daarmee een klankbord (wisselwerking) gevonden.”

Als tip voor potentiële ondernemers wil Creemers graag meegeven dat het belangrijk is realistisch en kritisch te blijven en dat het thuisfront ook achter de beslissing staat. Verder geeft hij aan dat het noodzakelijk is dat de gekozen formule goed bij jouzelf moet passen, zodat je elke dag weer eruit kan halen wat erin zit.

Vitaminstore is nog op zoek naar meer franchisenemers. Vraag hier meer informatie aan over deze eigentijdse franchiseformule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website