Vliegende start voor EHR Nijmegen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Executive Home Rentals
Na een paar maanden te hebben warm gedraaid is het hoog tijd om EHR franchisenemer Monique Brandwijk aan het woord te laten.

Op het EHR kantoor in het ’52 degrees’ gebouw in Nijmegen is het enthousiasme van Monique niet te stuiten. ‘Deze eerste maanden waren vooral heel spannend, leuk en druk! De beweging van de tijdelijke verhuurmarkt zijn ten opzichte van de verkoop makelaardij veel dynamischer’. Zo vertelt Monique die voorheen werkzaam was bij een makelaarskantoor. Zij voelt zich zeer thuis in het ondernemerschap, waarbij de vrijheid in het maken van keuzes in combinatie met de ondersteuning die zij ervaart vanuit de EHR franchise organisatie een hele plezierige basis is.

Verder wil Monique nog kwijt: ‘ik heb in deze korte periode zoveel contacten gelegd, waarvan veel met  internationale achtergrond. De expats waarmee ik in contact ben gekomen zijn vreemd hier en zoeken hulp bij het vinden van het juiste huis. Je kan echt wat voor ze betekenen, en dat is zo leuk!’

Dat het enthousiasme van EHR franchisenemer Monique wellicht ook aanstekelijk werkt, blijkt wel uit de vele aanvragen voor informatie over de EHR succesformule en de vergevorderde plannen voor nog een vestiging van Executive Home Rentals.

Benieuwd waar deze vestiging komt? Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 25 mei 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.