Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vliegende start Wim van der Lippe bij Boomerang Business Collective

Wim van der Lippe startte vijf maanden geleden bij Boomerang Business Collective en is nu al helemaal op stoom. Boomerang Business Collective bouwt zakelijk netwerken met lokale ondernemers. Ze verzorgen training, systemen en begeleiden de franchisenemers bij het bouwen en beheren van hun Collectieven. Ook de gehele backoffice en administratie wordt door hun geregeld.

De aftrap van Wim bij Boomerang was met een bijeenkomst bij hem thuis achter in de tuin met een aantal geïnteresseerde ondernemers. Doel was het opzetten van een netwerk van Ondernemers, ook wel Collectief genoemd. Van der Lippe: “De aangesloten ondernemers leren van elkaar, nemen producten en diensten van elkaar af en leggen connecties met de leden vanuit hun bestaande netwerk. Dat laatste is het belangrijkste doel en zorgt voor meer kansen voor alle aangesloten leden. In mijn geval is het erg snel gegaan, inmiddels heeft mijn Collectief al ruim 25 leden.”

Een kleine vijf maanden na de sessie in zijn achtertuin organiseerde Van der Lippe voor officiële start van zijn Collectief een bijeenkomst op de 12e verdieping van het Van der Valk Hotel in Best.  Van der Lippe: “De opkomst was ongekend hoog, meer dan 200, bijna alle genodigden waren er. Bij Boomerang is de bijeenkomst altijd van 7.00 tot 8:30 uur, dan kan iedereen en maakt het geen inbreuk op de werkdag.

Franchisegever Aqil Radjab: “Nieuwe franchisenemers starten bij ons met een optie-contract. Aantrekkelijke daarvan is dat nieuwe franchisenemers tegen minimale kosten bij ons kunnen starten en dat zij eerst zelf kunnen ervaren hoe het is voor het vijfjarig franchise contract ingaat. Bij Wim van der Lippe is het echt heel snel gegaan. De bomvolle bijeenkomst in Best was bovendien ook een mooie gelegenheid om met elkaar het contract voor zijn volgende Collectief te tekenen!”

×