Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Voetbalschool zoekt Nederlandse trainers voor uitbreiding China

In eerdere berichten bleek dat De Voetbalschool China wil helpen om in 2030 wereldkampioen voetbal te worden. De franchiseformule heeft begin dit jaar het contract ondertekend bij de Chinese club Football Future en de eerste beginselen gemaakt met de implementatie van de Nederlandse methode Total Soccer Method (TSM). De methode helpt Football Future met het opleiden van Chinese voetbaltrainers en –opleiders.

Aankomend seizoen gaat Football Future pas onder volledige licentie van TSM werken. Maar de samenwerking gaat zo goed dat de formule op zoek is naar meerdere Nederlandse voetbaltrainers om de trainersstaf in China te verdubbelen. De trainer zal in fulltime dienstverband in Shanghai aan de slag gaan en werken volgens TSM. TSM is een allesomvattende en dynamische voetballeermethode, gericht op de ontwikkeling van alle voetbaleigen aspecten op het gebied van training en coaching. De methode is ontwikkeld in Nederland en wordt uitgevoerd binnen het franchiseconcept van De Voetbalschool.

Interesse om aan de slag te gaan als voetbaltrainer in China of om te beginnen als franchisenemer bij De Voetbalschool? Bekijk hier de mogelijkheden  en vraag vrijblijvend meer informatie aan.