Vol is vol. Nog 18 plaatsen voor Het Nationale Franchise Congres 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Met nog drie weken te gaan tot Het Nationale Franchise Congres zijn er nog slechts 18 plaatsen beschikbaar voor hét netwerk event voor franchisegevers.

Ook dit jaar vindt het congres plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor twee workshopsessies met keuze uit 15 verschillende onderwerpen, voorbeelden hiervan zijn ‘franchise over de grens’ en ‘franchise in de dienstverlening’. Klik hier voor een totaaloverzicht.

Naast de workshops vindt er ook een tafelgesprek plaats. Dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR Radio) leidt dit gesprek. Naast actuele onderwerpen wordt natuurlijk ook de status van De Nederlandse Franchise Code en waar je als franchisegever bij de implementatie van die code op moet letten.  Naast tafelheer Maarten Steinkamp (MultiVlaai & Jamin) en gast Crijn Janssen (Straetus Incasso) nemen ook Pieter Waasdorp (rechterhand van Minister Kamp) en rasondernemer en ex-voorzitter MKB Nederland, Hans Biesheuvel, deel aan de discussie.

Het belooft een hele levendige discussie te worden waarbij alle knelpunten aan de orde komen’’, aldus organisator Tom Barten van de Nationale Franchise Gids. ‘’Geïnteresseerden kunnen zich nu nog aanmelden. Maar let wel op, de inschrijvingen gaan snel en vol is vol.’

Wilt u ook het franchisecongres bezoeken? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website