Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Voldoen aan uw prognoseplicht met onafhankelijk marktonderzoek

Nu de Nederlandse Franchise Code vrijwel zeker in wet verankerd gaat worden bent u als franchisegever verplicht een prognose te verstrekken aan toekomstig franchisenemers. De cijfers moeten betrouwbaar en niet gekleurd zijn. First Retail kan u hierbij helpen.

First Retail biedt u de online tools die u nodig heeft voor het transparant maken van uw organisatie. U kunt makkelijk cijfers verstrekken aan huidige en toekomstige ondernemers en helder inzicht geven in de verdeling van uw (marketing) gebieden. Hierbij kan er gekozen worden om uw eigen (omzet)cijfers te laten meewegen, of een volledige objectieve inschatting te krijgen van een te behalen omzet op basis van cijfers binnen uw branche. Deze worden door First Retail zelf vergaard.

Naast dat de tools in de cloud staan en overal toegankelijk zijn, kunt u ook exports maken van de cijfers en deze leveren aan de uw ondernemers. Met een paar kliks kan u; contracten uitdraaien voor exclusieve en niet-exclusieve gebieden, marktdata van verzorgingsgebieden uitdraaien, overzichten van al uw vestigingen downloaden en eenvoudig concurrenten binnen uw gebied inzien.

Heeft u behoefte aan meer grip op uw formule en uw data? Neem gerust eens contact op met First Retail. Onder andere DA Drogisterijen, Doppio Espresso, Kvik, Bagels & Beans en Jetts gingen u voor.

×