Volgende week: Het Nationale Franchise Congres!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Volgende week dinsdag is het zover: dan gaat de 16e editie van Het Nationale Franchise Congres van start. Inschrijven kan niet meer, het congres is tot de laatste plaats toe gevuld.

“Samen met tafelgast Maarten Steinkamp neemt de ervaren dagvoorzitter de bezoekers mee in een gesprek met Pieter Waasdorp, Hans Biesheuvel en Crijn Janssen. Een van de onderwerpen dat tijdens dit gesprek aan bod komt is de veelbesproken franchisecode. Wie anders dan Pieter Waasdorp, de rechterhand van Minister Kamp, kan hier het beste de aanwezige franchisegevers over informeren?”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, organisator van het franchisecongres.

Na het interview gaan de bezoekers in twee verschillende sessies met elkaar in gesprek. Vooraf hebben ze kunnen kiezen uit 15 verschillende onderwerpen, waaronder ‘Ik groei, waar moet ik op letten?’, ‘Franchisen over de grens’ en ‘Vasthouden aan het concept of blurren?’. Elk onderwerp staat onder leiding van een ervaren franchisegever. “Dit is elk jaar de best gewaardeerde onderdeel van het congres”, aldus Barten. “Leren van elkaar, dat is de kracht van franchise.”

De dag wordt tenslotte afgesloten met twee inspirerende presentaties van Walter Vendel, oprichter en franchisegever van fit20 en Marcel in ’t Veen, Head of Strategic Partnerships van Google Nederland. “We zijn zeer verheugd dat deze twee heren de bezoekers een inspirerende presentatie willen geven. Waar zij het over gaan hebben? Dat ga ik niet verklappen”, sluit Barten af.

 

FLYNTH_250x87
VISMA_150x36
ABN-AMRO-logo
ludwig-logo

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.