Volgende week is het zover; Het Nationale Franchise Congres!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het aftellen is begonnen, over iets meer dan een week is het zover. Op donderdagmiddag 6 oktober a.s. wordt op het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘Franchise Inside’. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, het congres is tot de laatste plaats gevuld.

Onder leiding van presentator Wilfred Genee zullen een aantal prominenten uit franchisend Nederland de deelnemers meenemen in een nieuw format over ondernemen en leiderschap. Samen met tafelheer Derk van Dam zal Genee tafelgasten Maarten Steinkamp (Jamin & MultiVlaai), Marijke Horstink (Happy Nurse) en Guus Sturing (PLUS) het hemd van het lijf vragen. Onderwerpen die aan tafel aangesneden worden zijn: het mediabeleid van formules, de Nederlandse Franchise Code en de wet op Acquisitiefraude.

Ander onderdeel van het congres zijn de workshops. In twee workshops van elk een uur wordt uitgebreid in gegaan op een specifiek onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven.

“Na de workshops strijden twee teams om de titel ‘Beste debater van Het Nationale Franchise Congres 2016’. Het belooft een pittige strijd te worden. De zes debaters die zich eraan gaan wagen zijn: Eric Kindt (Home Instead Thuisservice), Wichard Hendriks (Finovion), Gerben ter Avest (AMI Kappers), Jos Burgers (NFV), Olivia de Wolf (Albert Heijn) en Bas Holshuijsen (Franchise Friendly Concepts)”, aldus organisator Eline Meijerink.

Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel.

FLYNTH_250x87MKBadviseursVISMA_150x36ABN-AMRO-logo

logo_Ludwig-Van-Dam-advocaten

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website