Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Volop Netwerkkansen tijdens Nationale Franchise Congres 2022

Al eerder informeerden wij u over de keynote sprekers en verscheidene workshops tijdens Het Nationale Franchise Congres van 13 oktober a.s. in Amsterdam. Daarnaast biedt het Congres ieder jaar een de mogelijkheid voor franchisegevers om met meer dan 100 andere franchisegevers in gesprek te gaan en de huidige uitdagingen te bespreken.

Ruim 100 aanwezige formules tijdens Het Nationale Franchise Congres

Ieder jaar is Het Nationale Franchise Congres de grootste bijeenkomst van franchiseformules in Nederland. Meer dan 100 verschillende formules uit nagenoeg iedere branche zijn aanwezig. Dit is voor u als franchisegever een uitgelezen kans om in gesprek te gaan met zowel branchegenoten als onbekenden. Ervaring leert ons dat dit als zeer waardevol wordt gezien en men tot vele nieuwe inzichten komt.

Vrijblijvend in gesprek met specialisten

Naast de mogelijkheid om in gesprek te gaan met mede-franchisegevers en branchegenoten, bieden we bij het Congres u ook de mogelijkheid vrijblijvend in gesprek te gaan met een aantal gerenommeerde leveranciers in franchise. U kunt bij het Congres terecht voor vraagstukken omtrent juridische kwesties, software en digitalisatie, transport en opslag, financieringen en financiën en boekhouding en accountancy. Dit onderdeel wordt mogelijk gemaakt door onze mede-organisatoren Ludwig & Van Dam, VISMA, Lekkerland, ABN Amro en FLYNTH.

Kosten incl. parkeren bedragen € 165 per persoon, komt u met het OV dan bedragen de kosten € 130 excl. btw. U kunt zich hier inschrijven.

 

×