Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Volop netwerkmogelijkheden op Franchise Congres 2021

Volgende week is het zover, op donderdagmiddag 14 oktober wordt op het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam Het Nationale Franchise Congres 2021 gehouden. Na een digitale editie vorig jaar, kunnen deelnemers dit jaar weer volop fysiek met elkaar in gesprek en ervaringen en adviezen uitwisselen. Ook mag er na afloop weer geborreld worden.

Naast het volle programma van sprekers en tafelvoorzitters, is Het Nationale Franchise Congres ook ieder jaar weer de uitgelezen kans voor franchisegevers om nieuwe contacten op te doen, en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers uit dezelfde branche.

“We mogen weer borrelen! Het klinkt misschien als iets kleins, maar de borrel na afloop van het Congres is altijd een enorm leuke en gezellige netwerkkans, waar nog veel informatie uitgewisseld wordt. Even leek het niet te mogen vanuit de overheid, maar gelukkig mogen we weer los. De bitterballen staan klaar!”, aldus organisator Tim Hazekamp.

Nog enkele plekken beschikbaar

Op dit moment zijn er nog 9 plaatsen beschikbaar. “We hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Geïnteresseerden moeten snel zijn!”, zegt Hazekamp.

Bezoekers kunnen zich nog inschrijven voor diverse workshops en/of seminars. De seminars worden verzorgd door Ruud van Munster (DA Drogisterij en Parfumerie), Marcel Slaghekke (Carrière Uitzendbureau en HappyNurse) en dagvoorzitter Meike de Jong (RTL Nieuws). Tijdens de seminars kunnen bezoekers rekenen op een presentatie van ongeveer 45 minuten, waarna er voldoende tijd is voor vragen en interactie.

Er worden tevens workshops gegeven waar ook ruime netwerkkansen liggen. De workshops worden gegeven door Annemarie Swijtink (McDonalds), Sander Vlaanderen (De Beren), Kees Seip (Fortune), Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) en Cor de Graaff (30ML Coffee & Food).

[box]Inschrijven kan via www.hetnationalefranchisecongres.nl[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×