Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Voormalig directeur Achmea Health Centers opent Anytime Fitness

Op 27 juni jl. werd bekend gemaakt dat zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea stopt met het exploiteren van al haar Health Center fitnesscentra. John Hagen, voormalig Algemeen directeur en franchisenemer van de fitnessformule, opent op a.s. maandag (1 september) zijn eerste Anytime Fitness Club in het Gelderse Vaassen. Hiermee komt het totaal van de franchiseformule op 27 vestigingen.

“Als oud franchisenemer bij Achmea Health Centers met 6 clubs in eigendom en daarna als Algemeen directeur bij Achmea Health Centers heb ik franchising van 2 kanten mogen bekijken. Bij een goede franchiseorganisatie sluiten de belangen van de franchisegever en franchisenemer op elkaar aan en moet de franchisenemer kunnen afgaan op de expertise van de franchiseorganisatie op meerdere deelgebieden, zodat hij zich kan bezig houden met het managen van de club en met de klanten in de club. Anytime Fitness is met haar concept zo’n franchiseorganisatie waar er hard, maar ook plezierig gewerkt wordt en de franchisenemers op elk vlak ondersteund worden.”

Hagen is met Laurens Melenhorst druk bezig met de laatste voorbereidingen. Hagen is van plan om meerdere vestigingen van Anytime Fitness te gaan openen. Hij is al op zoek naar een geschikte locatie voor zijn tweede vestiging.