Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Voormalig Microsoft-directeur franchise-partner bij iBinder Nederland

17 oktober 2019
Per 1 oktober heeft iBinder Nederland haar team uitgebreid met de komst van Eric Thijssen. Als voormalig Microsoft directeur Corporate Accounts West-Europa, heeft Eric ruime ervaring in ICT en software en weet als geen ander hoe eenvoudige oplossingen het verschil kunnen maken in complexe werkomgevingen.

“Het versturen van documenten via e-mail of WeTransfer is in veel bouwprojecten nog steeds de norm. Dit kan veel slimmer en effectiever”, aldus Eric.

De software van iBinder

De uiterst eenvoudig hanteerbare software van iBinder stelt aannemers, onderaannemers, architecten en andere werklieden van een bouwproject in staat om op een veilige wijze hun documenten met elkaar te delen. Iedereen heeft zijn eigen rollen en rechten binnen het bouwproject en dat geldt ook voor het gebruik van iBinder.  Hierdoor is iedere gebruiker op de hoogte van de meest actuele documenten die voor hem of haar relevant zijn en worden foutkosten direct gereduceerd.

Een contente samenwerking

Zowel Master-Franchisenemer Jeffrey Ossendrijver als Eric Thijssen tonen zich content met de samenwerking. Jeffrey: “Een aantal maanden geleden kwamen wij in contract met Eric wat direct een leuke, eerste kennismaking was. Omdat wij voor een langdurige samenwerking willen gaan, vinden wij het altijd belangrijk om elkaar eerst goed te leren kennen en de lange termijn doelstellingen duidelijk naar elkaar uit te spreken”. Eric sluit zich daarbij aan, “vanaf het begin voelde het goed. Zowel Jeffrey en zijn compagnon Dirk Boonstra alsmede iBinder Zweden (Franchisegever) hebben een duidelijke visie en groeidoelstellingen. Hierin kan ik mij volledig vinden”.

Franchisemogelijkheden

Als franchise-partner van iBinder Nederland , is Eric zelfstandig ondernemer en gaat hij in zijn exclusieve regio de uitrol van iBinder bevorderen. Hij gaat zich met name richten op de bouw- en vastgoed sector. De groeidoelstelling op het gebied van franchise is voor iBinder Nederland ook duidelijk: Groei is het devies.

“Zowel op operationeel vlak als op financieel vlak zijn wij zeer betrokken bij onze franchise-partners. Om samen succesvol te ondernemen is een intensieve samenwerking nodig. Wij hebben plek voor 10 franchise-partners maar omdat we zo betrokken zijn, willen wij daar gefaseerd naar toe groeien”, aldus Dirk.

×