Voorspoedige start Husse in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Husse franchise

Na een opstart eind vorig jaar heeft Husse Nederland in de eerste drie weken van het nieuwe jaar al twee nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen. Een mooie start en de formule hoopt de groeiende lijn door te kunnen zetten.

Henry Zollner is een van de nieuwe franchisenemers van de formule. Hij kende het concept uit Engeland waar hij dan ook onlangs vandaan is verhuisd richting Nederland. Zijn droom om te ondernemen sluit goed aan bij de mogelijkheden die de formule hem biedt. ‘’Husse is in Engeland al een begrip geworden en krijgt daar een steeds groter marktaandeel. Omdat ze in Nederland onlangs gestart zijn lijkt mij dit een ideale manier om een goede regio te claimen,” aldus de franchisenemer die zich voor de formule gaat richten op de regio Tilburg.

De tweede franchisenemer zal een tweetal regio’s in Friesland gaan bedienen. Hij had al het nodige aan onderzoek gedaan naar de mogelijkheden in de markt van dierenvoeding en zag daarin vooral terugkomen dat deze markt geen recessie heeft gekend. Sterker nog, de markt kent zelfs een stevige groei in het uitgavepatroon voor dierenvoeding.

Jacques Kooiker is formulemanager bij Husse Nederland. Hij ziet naast de ondersteuning aan de franchisenemers nog een belangrijke taak voor de formule weggelegd. ‘’Husse streeft er naar om zo spoedig mogelijk haar regio’s vergeven te hebben aan franchisenemers, om vervolgens een nog grotere focus te kunnen leggen op marketing en branding. We zijn op dit moment al actief via zowel de offline als online marketing, maar willen ook graag het land in en ons merk laten zien tijdens beurzen, (honden)shows en andere evenementen.’’

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.