Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Waar kan ik met € 5.000 franchisenemer worden?

Er zijn bijna 800 franchiseformules in Nederland. Als je wil gaan ondernemen is de omvang van de benodigde investering een voor de hand liggende manier om een eerste selectie te maken van formules die voor jou in aanmerking komen. Er zijn drie franchiseformules waar je met € 5.000 franchisenemer kunt worden:

  1. SLIM Vastgoed Financiering – € 3.000
  2. Tubz Europe – € 3.500
  3. Coding Giants – € 5.000

Alle drie formules zijn dienstverlenende formules zonder fysieke vestiging, dat is ook meteen de belangrijkste reden waarom de investering zo beperkt is. Naast de geringe investering is een ander voordeel dat de franchisenemer in principe vanuit huis onderneemt. De flexibiliteit die dit met zich meebrengt maakt de combinatie met privé, bijvoorbeeld het hebben van jonge kinderen, een stuk gemakkelijker.

Wat zijn dit voor formules?

SLIM verzorgt financieringen voor particuliere en zakelijke beleggers in onroerend goed. Deze markt heeft een enorme vlucht genomen terwijl de reguliere banken hier niet direct een aantrekkelijke panklare oplossing voor hebben. SLIM staat in contact met tientallen hypotheekaanbieders. De franchisegever genereert leads van investeerders en geeft die vervolgens door aan de franchisenemers. Gebruikmakend van het systeem en het netwerk bied je de optimale oplossing aan.

Als franchisenemer van Tubz plaats en exploiteer je snoepautomaten, bijvoorbeeld bij sportkantines, overheden, horeca, bedrijven en recreatieparken. Er zijn verschillende modules beschikbaar, vanaf € 3.500 kun je al aan de slag, ook als bijverdienste. Net als SLIM levert Tubz ook leads aan haar franchisenemers. Als franchisenemer kun je echt een vliegende start maken want Tubz zorgt zelf voor tot wel de helft van het benodigde aantal klanten. Bij succes kan de leuke bijverdienste uitgroeien tot een serieus bedrijf door meer modules

Coding Giants is een innovatieve formule die programmeertrainingen biedt aan jongeren van 7 – 19 jaar. Begonnen in 2015 telt deze internationale succes formule nu al 125 vestigingen in zeven landen. Coding Giants geeft cursussen op het gebied van coderen, hacken, websites maken en computerspelletjes. De formule is een echte full franchiseformule: de franchisenemer krijgt bij de start een uitgebreide training en wordt zoveel mogelijk ondersteund zodat deze zich kan focussen op het organiseren en geven van de cursussen.

×