Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wacht jij tot ‘vijf voor twaalf’?

12 december 2022

Digihero is dé alles-in-één ICT-partner voor MKB bedrijven met een ICT-vraagstuk.

Mailen, downloaden, sharen, streamen, cloud computing, etc. We zijn altijd online en willen altijd meer. Meer toepassingen om te kunnen groeien en betere oplossingen voor de toekomst. Met zakelijk glasvezel van Glaspoort ben je op elk moment voorbereid op de (data-)groei binnen jouw bedrijf.

Glaspoort gaat de komende jaren circa 1 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomst vaste glasvezelaansluiting. De aanleg van glasvezel gebeurt kosteloos en wordt door Glaspoort geregeld.

Moet ik over op glasvezel?

Glasvezel is ontwikkeld, om met de snelheid van het licht, grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Glasvezelverbindingen zijn zeer stabiel en uiterst betrouwbaar. Bedrijfsprocessen kunnen hierdoor sneller en beter worden uitgevoerd. Zij, die de overstap naar glasvezel al hebben gemaakt, kunnen beamen dat zij zelden te maken hebben gehad met verstoringen.

Nu, morgen, over een week, over een maand, over een half jaar, over een jaar? Vroeg of laat komt het moment dat de beperkingen van een DSL-verbinding de groei van je bedrijf gaan tegenwerken. De vraag is dan ook: wacht je tot het zo ver is, of kijk je verder vooruit?

Uitfasering van het kopernetwerk

Momenteel is de uitfasering van het kopernetwerk in Nederland (waar glasvezel beschikbaar is) aan de orde van de dag. Maar waarom moet dat kopernetwerk er eigenlijk uit?

Glasvezel biedt veel voordelen. Het is niet alleen het snelste netwerk, het vergt minder onderhoud, de capaciteit is bijna oneindig, het neemt aanzienlijk minder plek in, het is veel energiezuiniger en het is dan uiteindelijk ook te duur om twee netwerken in stand te houden. Men is inmiddels begonnen om het kopernetwerk in fases uit te zetten op locaties waar FttH beschikbaar is.

Is er bij jou al Glaspoort glasvezel beschikbaar? Gestaag komen we aan op het ‘sense of urgency’ moment. Het advies is dan ook niet te wachten tot ‘vijf voor twaalf’, maar de ontwikkelingen in een regio in de gaten te houden.

Houd de regie in eigen hand

Wil jij of je klant de overstap gaan maken naar glasvezel en wil je weten of glasvezel beschikbaar is? Doe dan onze postcodecheck of vraag Digihero naar de mogelijkheden en een migratie aanbod. Zo kun je snel profiteren van een stabiele internetverbinding met hoge bandbreedte.

Wij helpen je graag

Digihero kan het overstappen naar glasvezel als geen ander faciliteren. Grote ketens als Jamin, Big Bread Kitchen en Hubo worden as we speak overgezet op glasvezel. Vragen over de beschikbaarheid van Glaspoort glasvezelverbindingen of een gepast aanbod ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch via het nummer 010-3060000 of per e-mail via sales@digihero.nl.

 

×