Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wat kunt u verwachten van Het Nationale Franchise Congres donderdag a.s.?

Donderdag zal Het Nationale Franchise Congres live te volgen zijn voor franchisegevers en formulemanagement van franchiseformules. Er zijn al veel inschrijvingen en deze blijven nog steeds binnen stromen. Ook u kunt zich nog steeds inschrijven voor de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland! Omdat het congres dit jaar online plaatsvindt, hanteren wij geen maximum aantal deelnemers.
Corona & Wet Franchise

Absolute kopstukken uit de franchisewereld gaan in een webinar onder leiding van BNR-presentatrice Marijke Roskam met elkaar in gesprek over deze twee belangrijke onderwerpen. Komende editie zijn Philippe Vorst (oprichter New York Pizza), Dimitri Yocarini (CEO Olympia) en Christel Teeuwen (formule directeur Primera) te gast. Elk vertellen zij hoe zij met de komst van corona zijn omgegaan en wat de uiteindelijke impact voor hun was. Ook wordt uitgebreid ingegaan op de komst van de Wet Franchise.

‘Tune in’

Via de website van Het Nationale Franchise Congres kunt u bij inschrijving meteen aangeven welke workshop u wilt volgen na afloop van het webinar. U ontvangt één dag van tevoren een link in uw inbox om het congres live te kunnen volgen op 1 oktober. Daarnaast krijgt u ook een link om vervolgens ‘in te kunnen tunen’ op de gekozen workshop. De workshops worden geleid door Willem Spierenburg (Albert Heijn), Lizan van der Pol (Bagels & Beans), Maarten Steinkamp (MultiVlaai en Jamin) en Sander Vlaanderen (De Beren).  Hier wordt een actieve opstelling verwacht van de deelnemers en is er vanzelfsprekend ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het congres zal van start gaan om 9.30 en is te volgen vanaf uw gewenste device. Deelname is alleen mogelijk voor personen werkzaam op managementniveau bij franchiseformules en is geheel kosteloos.

[box]Deelnemen? Schrijf u hier gratis in.[/box]

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

×