Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Water Babies gestart in Nederland

Begin 2017 is de eerste Water Babies zwemschool van start gegaan in de regio Amsterdam. De vestiging draait uitstekend aldus Paul Thompson, oprichter van de succesvolle Engelse franchise formule.

“Reden voor ons om nu door te pakken. Wij hebben uitgebreid onderzoek laten verrichten en hieruit kom onder meer naar voren dat er in Nederland ruimte is voor zeker 25 vestigingen. Wij zijn daarom nu actief op zoek naar kandidaten die een eigen vestiging willen starten, maar ook naar een Master Franchisenemer die de formule in Nederland verder zal gaan uitrollen. Tot die tijd ondersteunen wij de franchisenemers direct vanuit het Verenigd Koninkrijk.”

Water Babies begon in 2002 in het Verenigd Koninkrijk toen een jong stel hun kinderen ging leren zwemmen. Het duurde niet lang of ze besloten dat ze ook graag andere baby’s en peuters wilden leren zwemmen en zo ontstond Water Babies.

Vandaag de dag is Water Babies een vooraanstaande babyzwemschool in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en worden wekelijks zo’n 650 zwembaden gebruikt. De lessen van Water Babies zijn overal in de media te zien geweest en de formule heeft de laatste jaren veel onderscheidingen gekregen.. Ook interesse? Klik hier om vrijblijvend een informatiepakket aan te vragen.

×