Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wav-e Studios zet in op groei en start het jaar met Amsterdam-Zuid

Tien jaar geleden kwamen een aantal toonaangevende fitnessondernemers uit een 4 tal landen bij elkaar, met de vraag: wat is de toekomst van trainen? Met de achtergrond van Power Plate en Life Fitness werd het plan voor Wav-e geboren. Het project nam maar liefst 8 jaar in beslag om dan eindelijk in april 2016 het resultaat kenbaar te maken aan de wereld.

Begin 2017 werd in Nederland de allereerste Wav-e Studios geopend, welke met grote interesse werd ontvangen. De formule groeide dan ook in slechts 3 jaar uit tot 12 locaties verspreid door heel Nederland. Eigenaren Malou en Andre Bongers geven dan ook aan dat het nu eindelijk zo ver is om te accelereren, De organisatie, het product en de formule is nu volgroeit waarmee ze nu in elke plaats vanaf 30.000 inwoners kunnen gaan starten.

EMS stimulatie

Het concept van Wav-e Studios is uniek en onderscheid zich doordat zij de klanten door middel van EMS stimulatie in 15 minuten kunnen voorzien van een full body workout, zonder hiermee de gewrichten te belasten. Deze manier van trainen is met geen enkele andere reguliere fitnesstraining te vergelijken. Al na een paar trainingen merk je zichtbaar resultaat.

Het trainen met EMS is in de topsport een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om spieropbouw te genereren. Buiten de topsport en revalidatie om is deze techniek nu ook toegankelijk voor het grote publiek.

Wav-e Studios speelt met deze uitvindingen in op de grote behoefte die is ontstaan door een steeds drukker wordende leefstijl, waarin ‘geen tijd’ de reden is geworden om niet meer aan je lichaam te werken. Lekker in je vel zitten en je niet uitgeblust voelen is dan ook ontzettend belangrijk om goed te kunnen presteren.

Wav-e studios creëert hiermee een nieuw tijdperk waarin je voor een goede workout niet meer een uur in de sportschool hoeft te zijn. De 15 minuten durende full body workout zorgt ervoor dat de spieren worden voorzien van meer dan 30.000 herhalingen, waardoor spiergroei wordt gerealiseerd.

Wav-e Studios franchise

De franchiseformule maakt het eenvoudig voor ondernemers om zelf een Wav-e Studios vestiging te openen. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol is Wav-e Studios in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren.

De relatief geringe instapkosten en het gegeven dat de reeds geopende vestigingen binnen 3 maanden operationeel break-even waren, maakt de formule niet alleen uniek in de trainingsmethodiek, maar ook als bedrijfsformule.

×