Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wayback Burgers komt naar Nederland

In 1991 opende in Newark Delaware USA een klein hamburger restaurant genaamd Jake’s Hamburgers. In 2018 is deze nieuwe speler in de fast casual markt naar Nederland onder de naam Wayback Burgers gekomen en is de formule klaar om Nederland de liefde voor hamburgers te laten herontdekken. 

In 2009 werd er gestart met de samenwerking met franchisenemers. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 455 restaurants in ontwikkeling waarvan er 142 locaties open zijn. Met deze ontwikkeling groeit het merk Wayback Burgers tot in de harten van meer en meer gasten. Met al deze ontwikkelingen is dit het moment om in te stappen in deze moderne en energieke formule.

“Wayback Burgers onderscheid zich van andere formules op basis van hoge kwaliteitsstandaarden in de restaurants, een voortreffelijke service en een lage investering. De servicefactor van een regulier restaurant in combinatie met de snelheid en de prijs van een fast casual restaurant. Met dezelfde kernwaardes als die kleine zaak in Delaware streven wij er naar om dagelijks de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.”, aldus algemeen directeur Stefan Boers.

Wayback Burgers is voor de Nederlandse markt op zoek naar verschillende ondernemers. Lijkt dit iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

×