Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wayback Burgers opent bezorgrestaurant in Tilburg

Wayback Burgers liet eerder al weten bezig te zijn met een nieuw concept. Dit concept heet ‘Wayback Burgers Delivery’ en richt zich op het bezorgen van de producten. Dit lieten ze in oktober jl. weten. Nu is er meer duidelijkheid over de start van het nieuwe concept. Medio april a.s. zal de eerste vestiging openen in Tilburg.

De vestiging in Tilburg is het eerste bezorgrestaurant van de formule. ‘In oktober 2020 zijn wij de zoektocht naar een geschikte locatie gestart. Wij zochten naar een locatie in de omgeving van Breda om zowel de vestiging in Breda als de nieuwe vestiging eenvoudig aan te kunnen sturen.”

“Na diverse opties te hebben bekeken kwamen we al snel uit bij een pand in Tilburg, gelegen aan de Schouwburgring. Na een gedegen onderhandeling hebben we spoedig het huurvoorstel ondertekend en konden we het restaurant digitaal gaan vormgeven en daarmee het financierings- en bouwtraject starten”, aldus Daniëlle Leeman, cco bij Wayback Burgers Nederland.

De voorbereiding

De bouw van de nieuwe vestiging is sinds 14 maart jl. bezig. De realisatie van het pand is gepland op 16 april aanstaande. “Door de hoge mate van standaardisatie is de bouw te realiseren in nog geen 5 weken. Naast de start van de bouw zijn we ook begonnen met het vormen en trainen van het team voor Tilburg. De assistent restaurant manager van Breda, Bobbi van Bruggen, wordt restaurantmanager in Tilburg en draagt zorg voor de operationele uitvoering van de nieuwe vestiging”, aldus Stefan Boers, ceo bij Wayback Burgers Nederland.

Leeman geeft aan uit te kijken naar de opening. Naast de opening in Tilburg is het team ook al druk in de voorbereiding voor twee andere openingen. Er worden namelijk nog twee nieuwe bezorgrestaurants geopend. De verwachting is dat deze begin juli zullen openen.

×