Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wayback Burgers opent vierde vestiging in Zwolle

Na de opening van Wayback Burgers in Tilburg en de aankondiging van de nieuwe vestiging in Winschoten, kondigt Wayback Burgers op 20 mei jl. de opening van hun vierde vestiging in Nederland aan. Dit is een delivery vestiging aan de Diezerkade 10 in Zwolle. Daar staat franchisenemer Jesse Heinhuis klaar om Wayback Burgers’ assortiment wijdverbreid aan de man te brengen middels afhalen en bezorgen.
Een oude bekende van Wayback Burgers

In 2017 en 2018 heeft Jesse Heinhuis bijgedragen aan het naar Nederland halen van de Amerikaanse formule als Chief Commercial Officer. Gedurende dit traject ontdekte Jesse dat zijn passie meer in de operatie dan in de commercie ligt. “het bezig zijn met het dagelijkse reilen en zeilen in het restaurant past beter bij mij. Ik haal veel voldoening uit de efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering en aansturen op een hoge gasttevredenheid. Derhalve heb ik in 2019 aangegeven dat ik mijn commerciële werkzaamheden wilde neerleggen en graag als franchisenemer bij Wayback Burgers aan de slag wil. Ik ben dan ook enorm blij dat die dag nu eindelijk daar is!”, aldus Jesse.

Waarom Wayback Burgers

“Waar ik in 2017 al enthousiast van werd tijdens ons bezoek aan het hoofdkantoor in Amerika, is de onmiskenbare hoge kwaliteit van het assortiment en de visie die het merk heeft omtrent uitbreiding met franchisenemers” gaat Jesse verder. “juist de lokale, intermenselijke aanpak en verbinding maken met de vestigingsplaats zorgt ervoor dat een internationaal merk een vertrouwd gezicht in de gemeenschap wordt. Dat is naar mijn mening de kracht achter franchising. Dat vertaald Wayback Burgers op een fenomenale wijze.”

In augustus 2020 heeft Wayback Burgers Nederland het delivery-model ontwikkeld, waarvan de eerste vestiging in april 2021 in Tilburg geopend is. Zij hebben Jesse heeft direct op de hoogte gebracht met de vraag of een delivery restaurant wellicht een goede eerste stap is binnen de franchiseorganisatie. “ik heb direct ja gezegd, haha! Als jonge ondernemer is een delivery zaak financieel een stuk toegankelijker dan een full service restaurant. Op deze wijze kan ik mijn droom gaan realiseren. Wie weet wat de toekomst mij binnen Wayback Burgers nog gaat brengen!”, aldus Jesse.

Verwachte opening

Begin juni start de verbouwing van de 85 m2 aan de Diezerkade 10 in Zwolle. In circa vijf weken zal het nu nog casco pand omgetoverd worden tot de nieuwste Wayback Burgers delivery vestiging. Naar verwachting zullen medio juli 2021 de eerste hamburgers over de toonbank gaan.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Wayback Burgers![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×