Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wayback Burgers start de zomer met #FREESHAKEDAY

Wayback Burgers start de zomer op vrijdag 21 juni a.s. met Free Shake Day. Bij de uitgang van station Breda wordt een speciaal milkshakestation gebouwd, waar alle gasten worden onthaald met een gratis milkshake. De actie loopt vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur of totdat de milkshakes op zijn.

Met deze actie haakt Wayback Burgers Nederland aan bij de wereldwijde Free Shake Day van Wayback Burgers, een jaarlijks terugkerend en populair event. Met Free Shake Day wil Wayback Burgers Nederland meer gasten laten kennismaken met hun producten. Met de hashtag #freeshakeday worden gasten uitgenodigd hun ervaring op social media te delen en zo wereldwijd de zomer in te luiden met een Wayback Burgers Shake.

In 2009 werd er gestart met de samenwerking met franchisenemers. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 455 restaurants in ontwikkeling waarvan er 142 locaties open zijn. Afgelopen zomer ging de eerste vestiging van WayBack Burgers in Nederland open. De ambitie is om in 20 jaar 75 restaurants in Nederland te openen. “Met deze ontwikkeling groeit het merk Wayback Burgers tot in de harten van meer en meer gasten, die na een bezoek aan een van onze restaurants graag terug komen. Dit wordt onderstreept door de loyale fans van Wayback Burgers. Met al deze ontwikkelingen is dit het moment om in te stappen in deze moderne en energieke formule,” aldus franchisegever Stefan Boers.

Meer informatie over Wayback Burgers? Lees hier meer.

×