Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wayback Burgers viert jaarlijkse traditie

Op 21 juni a.s. geeft Wayback Burgers gratis milkshakes weg voor iedereen die binnen komt lopen. Het enige wat de bezoekers hiervoor hoeft te doen is bij een vestiging langs gaan en om een gratis milkshake vragen. Het is een jaarlijkse traditie waar alle Wayback Burgers vestigingen wereldwijd aan meedoen.
‘Free Shake Day’

“Wij noemen deze dag ‘Free Shake Day’, vertelt Daniëlle Leeman, Chief Commercial Officer bij Wayback Burgers Nederland. Leeman vervolgt: “Van opening tot sluiting kunnen gasten bij ons terecht om een gratis milkshake te halen. Hier hoeven zij niets voor te doen, anders dan langskomen bij één van onze vestigingen. Een bestelling plaatsen is niet nodig! Wayback Burgers viert op deze manier met al haar gasten het begin van de zomer.” Elk jaar is er één smaak de ster van de dag. Dit jaar is dat de Chocolate Shake en deze wordt gratis weggegeven. De milkshakes worden met de hand gemaakt en zijn op basis van vers vanille roomijs met melk.”

Op dit moment zijn de vestigingen in Breda en Tilburg de twee restaurants die open zijn in Nederland. In juli staan de openingen van Zwolle en Winschoten op de planning. “We zijn druk bezig met bouwen in beide zaken maar omdat je voor milkshakes alleen een mixer en een vriezer nodig hebt, doen beide zaken op 21 juni  a.s. gewoon mee aan Free Shake Day! Op deze manier kunnen we Zwolle en Winschoten al kennis laten maken met onze lekkere milkshakes. Wij hopen op 21 juni a.s. veel mensen te mogen verwelkomen in onze restaurants in Breda, Tilburg, Zwolle en Winschoten”, aldus Leeman.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Wayback Burgers![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×