Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Webinar: Het geheim van succesvol franchisen bij Bakker Bart

Ben jij ook klaar om je passie voor gastvrijheid en bakkerswaardige producten te transformeren in een bloeiend bedrijf? Het Bakker Bart Franchise Webinar op maandag 18 maart om 19:00 is je startpunt! Leer hoe je je eigen succesvolle lunchroom kunt runnen mét de ondersteuning van het team van Bart’s Retail.

Met een indrukwekkende reeks van meer dan 140 lunchrooms verspreid over heel Nederland, heeft de Bakker Bart formule haar kracht bewezen. Bakker Bart is altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers voor het overnemen of openen van lunchrooms. Daarom organiseren ze een webinar op maandag 18 maart om 19:00 uur. Dit is jouw exclusieve kans om meer inzicht te krijgen in het geheim van succesvol franchisen met volledige ondersteuning van het Bart’s Retail team.

Wat kom je te weten in dit gratis webinar?
  • De kern van de Bakker Bart formule.
  • Het belang van constante innovatie.
  • Het unieke bakproces dat Bakker Bart onderscheidt.
  • De financiële aspecten van het franchise ondernemerschap.
  • De ondersteuning en de vrijheid die je als ondernemer hebt.

Rob Nibbeling, Adviseur Werving & Selectie bij Bakker Bart, stelt: “Het webinar is de perfecte kans om inzicht te krijgen in hoe het is om franchisenemer te zijn bij Bakker Bart. Van de begroting tot de marketingmaterialen: Leer hoe ons team jou helpt bij elke stap.”

Geïnteresseerde ondernemers (in spé) kunnen zich hier gemakkelijk aanmelden.

Heb je vragen of wil je nu al meer informatie? Neem contact op met Rob Nibbeling via r.nibbeling@bakkerbart.nl of 06 262 552 93.

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×