Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wegens grote interesse maakt RTL Z tweede programma met De Nationale Franchise Gids over franchise

24 september 2019

Z Broadcasting gaat in de maand november een special uitzenden op RTL  Z; Next Level Franchise’. In verschillende rubrieken gaat de verslaggever in gesprek met ondernemers die aan de hand van succesvolle formules hen verhaal vertellen. Wegens grote interesse zal een tweede aflevering worden toegevoegd aan het programma.

Onafhankelijk deskundige, Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) zal kijken naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers. Het programma zal aanwezig zijn op Het Nationale Franchise Congres en daar onder andere aandacht besteden aan de winnaar van de jaarlijkse ‘Franchise Starter Award‘. Een award welke nieuw en deugdelijk franchising beloont.

Onderwerpen van gesprek, onder andere:

  • De aankomende franchise-wetgeving en de (commerciële) gevolgen daarvan voor de formules.
  • Hoe formules tegenwoordig zorgen voor expansie en nieuwe franchisenemers.
  • Als formule meerwaarde bieden voor je ondernemers in een tijdperk waar alles relatief eenvoudig online te regelen is. c.q. relevant blijven.
  • De toekomst van Franchise in Nederland.

Momenteel is Z Broadcasting nog op zoek naar partners die binnen dit programma graag hun eigen bedrijf/formule belicht willen zien. Het eerste programma is reeds gevuld en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het tweede programma. Doelstelling is kennis delen en het verhaal van een formule vertellen. Heeft u als adviseur een eigen blik op bovenstaande onderwerpen? Dan komt u wellicht ook in aanmerking.

[box]Wilt u één van de laatste plekken bemachtigen? Neem dan contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl / 06 23 89 70 04 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.[/box]
×