Welcom Bunschoten officieel gestart

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Welcom heeft de nieuwe vestiging in Bunschoten op woensdag 2 september jl. op een feestelijke manier geopend. Gerhard van Kooten heeft de vestiging onder zijn hoede en heeft er veel vertrouwen in, ondanks dat de detailhandel het vrij moeilijk heeft. De vestiging is te bezoeken aan de Zuidwenk 80.

Van Kooten heeft ruime ervaring in de telecomwereld. De ondernemer aarzelde geen moment toen de vestiging, waar eerder Guard Systems gevestigd zat, vrij kwam. De keus om bij Welcom aan te sluiten was snel gemaakt, omdat zowel Van Kooten als de telecomformule persoonlijke service en transparantie hoog in het vaandel hebben staan.

Van Kooten is blij met het eindresultaat van de vestiging. “Het is beter geworden dan ik vooraf had verwacht. De winkel heeft een open en uitnodigende sfeer. De ondersteuning vanuit de formule tijdens de opstartfase was ook top geregeld.” Chris Vedder, directeur van de franchiseformule, vult aan: “Deze vestiging is voor ons als formule ook spannend. We hebben nieuwe elementen aan het concept toegevoegd. Onder andere een zithoek, om smartliving producten en diensten te demonstreren.” Zowel Van Kooten als Vedder kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.