Welcom opent 19de vestiging in Horst

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Welcom bij Kivits

Volgende week dinsdag 1 december 2015 zal franchiseformule Welcom haar 19de winkel openen in Horst, Limburg. Dit is exact vijf jaar na het openen van de eerste winkel. Klanten kunnen terecht bij Welcom Horst voor een uitgebreid assortiment in hardware, accessoires en aanvullende diensten.

De leiding van de nieuwe Welcom vestiging is in handen van het ondernemersduo René & Cindy Kivits, dezelfde eigenaren als de vestiging in Venray. René Kivits is enthousiast: “Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn geweldige team de Welcom winkel in Venray in vijf jaar heb kunnen laten uitgroeien tot een begrip in de stad. Dat we dit succes nu mogen uitbreiden naar een extra winkel in Horst, maakt me erg trots.”

Chris Vedder, franchisegever van Welcom, zegt over deze uitbreiding: “Welcom heeft als doel zo veel mogelijk klanten, particulier en zakelijk, van dienst te kunnen zijn. Dat betekent een persoonlijk advies op maat en de beste producten. Dat bewerkstelligen we door op steeds meer plekken aanwezig te zijn. Met de opening van de winkel in Horst versterken we onze positie in de regio Limburg nog verder. Zo zijn we voor veel klanten nog beter bereikbaar.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.